Dåligt rykte?

Har din verksamhet redan fått dåligt rykte? Vill du att detta ska tas bort från Internet? Vi kan hjälpa dig.

SAFE ON NET A/S är en del av onlinemarketingföretaget ATAK A/S som är Danmarks ledande experter inom online reputation management. SAFEonNET® har därför många års erfarenhet av att hjälpa både stora och små danska och utländska verksamheter med rykten online. Därför kan vi självklart också hjälpa din verksamhet med att ta bort det dåliga ryktet.

Störst expertis inom Online Reputation Management

Med SAFEonNET®s expertis och många års erfarenhet inom online reputation management är vi vana att arbeta med många olika kunder och ärenden. Precis som SAFEonNET® kan säkra din verksamhet mot dåligt rykte framöver kan vi också hjälpa dig med att rätta till dåliga rykten som finns nu om din verksamhet på Internet.

SAFEonNET® kan hjälpa till med Online Reputation Management i de flesta situationer, men förbehåller sig dock rätten att säga nej till ett ärende, om SAFEonNET bedömer att ärendet har en sådan karaktär att SAFEonNET® inte kan stå för det.

Rätta till din verksamhets rykte

Om din verksamhet har fläckar på sitt rykte på Internet kan SAFEonNET® hjälpa till med att rätta till det. Alla anställda på SAFEonNET® har tystnadsplikt. Därför behandlas alla ärenden och all information med sekretess.

Kontakta SAFEonNET® så kan vi hitta en lösning som passar dig.

SAFEonNET®
Tegeluddsvägen 76
115 28 Stockholm

Telefon: +46 (0) 406 43 5050
Mail: info@safeonnet.se

Är du intresserad av att veta mer?